Rólunk

Bootstrap Themes

Éleményfestés - Az önfeledt alkotás élménye.

A festészet évszázadok óta életünk részét képezi. Nemcsak élvezetes, hanem mentálisan és egészségügyileg is számos pozitív hatással bír. Kutatások bizonyítják, hogy a festészet javítja a koncentrációs készséget és a memóriát. Kifinomultabb motorikus képességeket és kritikus látásmódot alakít ki. Kiforrottabbá tesz és növeli a kreativitást. Festés során a színek használata, valamint az ecsettel végzett mozdulatok is oldhatják a bennünk lévő feszültséget. A festés megmutatja, hogy a befektetett munka gyümölcse az önbizalom.

Ez az Élményfestő Stúdió volt életem álma és a szívem csücske.

„A festés önfelfedezés. A jó festő azt festi meg, ami ő valójában.”

„Mikor én festek, a tenger tombol. Mások csak pancsolnak a fürdőszobában.”

Salvador Dalí i Domènech katalán festőművész

Pihentető kreativitás

- Az emberek életében eljön néha az a pillanat, amikor nem találják a kiutat különböző helyzetekből. Nálam sem volt ez másképp. Ekkor jött a legjobb barátnőm, aki addig is mindent megpróbált, hogy jobb kedvre derítsen. Mondta, hogy most velem kell jönnöd ne, kérdezz semmit, induljunk. Életem első élményfestő stúdiójában voltunk, három órán keresztül teljesen megszűnt a külvilág és csak kizárólag azzal foglalkoztam, hogy minél szebben fessem meg az adott képet. Annyira átéltem ezt az élményt, hogy az egetverő problémámmal nem foglalkoztam, olyannyira, hogy egész idő alatt eszembe sem jutott. Nem győztem elég hálás lenni, megnyugodtam, kikapcsoltam, felszabadultam alig vártam, hogy menjünk a következő festésre.

Barátságos stúdió

Élményfestészetünk Óbudán található, szó szerint festői környezetben. A stúdió könnyedén megközelíthető, parkolni vendégeink ingyenesen a kijelölt helyeken vagy az utcában tudnak. 

Önfeledt festést kívánunk.