Gy.I.K.

Hogyan tudok jelentkezni élményfestésre?

Az ÉLMÉNYFESTÉS menüpontra kattintva tudsz böngészni a képek között, ebben a menüpontban tudod kiválasztani a Neked legkedvesebb képet. Ha megfelelő a festés időpontja, akkor kattints a KOSÁR gombra! Ha többen jönnétek, akkor annyiszor kattints a kosárra, amennyien jönni fogtok. Magára a képre kattintva is be tudod állítani a foglalni kívánt székek számát.

A jobb felső sarokban ellenőrizni tudod a kosár tartalmát, és ha minden rendben, akkor kattints a PÉNZTÁR gombra! Ezután regisztrációval vagy regisztráció nélkül is le tudod adni a rendelésed.

Le tudom mondani a vásárlásomat?

Igen, le tudod mondani a foglalást az esemény előtt 48 órával.

Mit kell vinnem magammal?

Nem kell semmit magaddal hoznod, mert minden szükséges eszközt és minőségi alapanyagot mi biztosítunk.

Mikorra kell érkeznem?

Az az ideálisa, ha kezdés előtt legalább 15-20 perccel megérkezel. Így lesz időd kiválasztani a helyed, felvenni a köpenyt, inni egy kávét, és a festést is el tudjuk kezdeni időben.

Ha több mint 15 percet késel, akkor már sajnos nem tudsz becsatlakozni.

Van minimum létszám az élményfestéseken?

Igen, a minimum létszám 4 fő. Egy eseményen pedig egyszerre maximum 12 élményfestő tud részt venni.

Kapok számlát?

Igen, minden esetben a vásárlás után számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk el a kifizetett megrendelés után 3 munkanapon belül.

Jelenleg számlát kizárólag magánszemélyeknek tudunk kiállítani.

Milyen ruhában menjek?

Mindenképpen kényelmes ruhában gyere, amit nem sajnálsz, ha festékes lesz. Minden élményfestőnek kötényt adunk, de a ruhád így is festékes lehet. Az akril száradás után nem mindig jön ki a ruhákból mosás során.

Kik az instruktorok?

Az instruktorok profi festőművészek, grafikus művészek, rajztanárok, terapeuták, akik segítségével lépésről lépésre fogjátok megfesteni a kiválasztott képet.

Nem baj, ha én nem tudok festeni?

Egyáltalán nem baj, sőt! Az élményfestésnek az a szépsége, hogy profi instruktorral bárki képes lélegzetelállító képeket alkotni. A végén biztosan elégedetten fogsz távozni, és az alkotásod büszkén teszed majd fel a falra.

Ráadásul egy olyan környezetben élményfesthetsz, ahol 3 órán keresztül felhőtlenül jól érzed magad, és még barátokra is találhatsz.

Hol tudok parkolni?

A PictureArt Stúdió előtt közvetlenül, a bejárat előtt lehet megállni. A parkolás a stúdió előtt ingyenes.